Zonwering voor Draaikiepraam € 145,-

Innovatieve Maatoplossingen al vanaf € 145,- per raam

Wij bieden een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen. De raamdecoratie is  geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn.

Onze raamdecoratie voor draaikiepramen bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Er zijn geïntegreerde handgrepen in de treklijsten.

De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendel-systeem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden.

Door het unieke vergrendel-systeem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van deze raamdeocratie. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig verwijderd en weer teruggeplaatst worden voor bijvoorbeeld de reiniging van het raam.

De bediening is van beneden naar boven en van boven naar beneden. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.