Shutters

Hofleveranier?

Op dit moment zijn bijna 400 Nederlandse bedrijven door Hare Majesteit de Koningin gerechtigd tot het voeren van het predicaat Hofleverancier. Zij voeren met trots het Koninklijk Wapen en de titel Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Het predicaat is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven, die niet noodzakelijkerwijs ook aan het Hof hoeven te leveren. Het gaat om bedrijven van ten minste honderd jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Ons bedrijf bestaat sinds 1901 en is in de woninginrichting begonnen en in de familie verschillende keren overgenomen. In 2000 hadden wij het predicaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier kunnen aanvragen. Door drukte is dit toen helaas niet gebeurd.

In 2025 kunnen we dit dus weer opnieuw doen en vanaf 2026 het predicaat voeren. Dan bestaan wij 125 jaar! Geen enkel ander bedrijf in de shutter- en zonweringsbranche in Nederland kan dit zeggen en wij van Sfeervolle Shutters zijn hier erg trots op.